Едно от най-красивите лица на Народния театър и звезда от сериала

...
Едно от най-красивите лица на Народния театър и звезда от сериала
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Преживях кошмара рак на гърдата

Едно от най-красивите лица на Народния спектакъл и звезда от сериала " Откраднат живот " - Теодора Духовникова - разкри, че неотдавна се е преборила с диагнозата рак на гърдата.

Духовникова показа това в профила си във фейсбук по отношение на епизод от известния медицински тв сериал.

Толкова доста пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това от дълго време не ми е забавно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е доста значима и доста персонална. Била съм лице на тази акция на списание Ева, имам подобен случай в фамилията, самата аз претърпях неотдавна този призрачен сън. Слава на бога с добър край. Тук е момента, може би да благодаря на професор Гаврилов и на лекар Марга Николова.За всичко! И съм безпределно щастлива, че се случи по този начин, че мога да приказвам за това в Откраднат Живот. Вероятно знаете, в множеството такива случаи, мъжете не знаят по какъв начин да понесат такава обстановка и просто си потеглят. Това, което се случва в историята сред Виктор и Виктория обаче е толкоз вдъхновяващо и толкоз оттатък баналната любовна история. Защото в действителност това, което един мъж може да направи за една жена в подобен миг, не може да направи даже най-великото лекарство на света! Много, доста огромен доцент Банков!
( не Юли Вергов, нали. Да не бъркаме филмите с живота:/)
А другояче - да играеш с Юли и да го обичаш- скъпо.

Теодора Духовникова е измежду най-обичаните актриси от сцената и екрана.

Родена е през 1977 година Завършила е Класическата гимназия в София, а по-късно актьорско майсторство.

Има Аскеер за поддържаща женска роля в „ Ръкомахане в Скопан “ (2012) и „ Златна роза “ за най-хубава женска роля за Ана от „ Въздесъщият “ (2017).

Участва в доста театрални постановки, игрални филми и сериали.

Омъцена е за Стефан Духовников. Има две деца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР